Is werken op een zorgboerderij jouw droomjob?!

Voor de uitbouw van ons centrum zijn we op zoek naar samenwerkingen met iedereen die een meerwaarde kan bieden voor de vzw.

Ben jij zelfstandig begeleider, coach, therapeut, diёtist, kok, herborist? Werk je in een groepspraktijk of (zorg)instelling?
Hebben jouw cliёnten nood aan buiten zijn, contact met planten, dieren en een inspirerende omgeving?
Word dan lid van vzw het Groeiveld en neem je cliёnten mee naar onze zorg- en belevingsboerderij!

Door lid te worden van vzw het Groeiveld kan je samen met je cliёnten gebruik maken van de landelijke en rustgevende omgeving van de zorgboerderij. Lid worden kost 50 euro per maand of 600 euro per jaar.

Onze zorg- en belevingsboerderij beschikt over een gezellige ontmoetingsruimte met keuken en een zalige ontspanningsruimte met massagetafel. Daarnaast is er natuurlijk het boerderijgedeelte met groene weides en een zelfoogsttuin vol biologische groenten, kleinfruit en kruiden. Ook onze dieren kunnen een grote bijdrage leveren aan geboden therapieёn.

Je voordelen van het lidmaatschap:

  • Je kan goedkoop gebruik maken van onze inspirerende accommodaties in een rustige, landelijke en inspirerende omgeving. 
  • Je mag met je cliёnten verse groenten en kleinfruit komen oogsten in de zelfoogsttuin. Ga terug naar de basis van ons voedsel om zo een gezonde relatie met voedsel te creёren. Ideaal voor o.a. diёtisten.
  • Je mag onze dieren gebruiken als knuffel- en therapiedieren.
  • Je mag creatieve workshops organiseren, denk aan seizoensgebonden oogsten & koken of een yogasessie in de natuur.
  • Je hebt de mogelijkheid tot een stand op ons Zorgfestival.
  • Je krijgt een eigen promotiepagina op onze website en een vermelding op de Facebook-pagina van vzw het Groeiveld.

Andere mooie ideeёn en initiatieven om samen te werken zijn steeds bespreekbaar!