Stagiairs

Tijdens een opleiding leer je héél veel bij. Maar met je voeten in de praktijk leer je nog véél meer. Bij vzw het Groeiveld zijn er veel stagemogelijkheden.

vzw het Groeiveld ziet het als haar maatschappelijke opdracht om aan studenten de kans te bieden om de nodige praktijkervaring op te kunnen doen. Als organisatie houden we voeling met de opleidingen en wat leeft rond de job. Bovendien geeft het ons de kans om gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers aan te trekken waar doorgroeimogelijkheden zijn naar de toekomst.

Voornamelijk studenten jeugd- en gehandicaptenzorg, orthopedagogie en ergotherapie kunnen bij ons terecht voor een stageplaats, maar ook voor andere opleidingen (boekhouding, administratie, keukenmedewerker, winkelbediende, …) staat onze organisatie open.

Stagiairs krijgen de ruimte om hun theoretische kennis toe te passen in de dagdagelijkse praktijk onder begeleiding en met ondersteuning van een stagementor. Samen met de stagementor en collega's willen wij stagiairs optimale kansen geven om zich verder te ontwikkelen in hun studiegebied.

Heb je interesse om stage te lopen bij het Groeiveld? Neem zeker contact op en we kijken samen wat er mogelijk is.

We hebben al een fijne samenwerking mogen aangaan met: