Vanwege de vele aanvragen kunnen we momenteel enkel nog zorggasten opvangen die (bijna) volledig zelfstandig op de boerderij kunnen functioneren. U mag altijd onderstaand intakeformulier invullen en mailen naar vzwhetgroeiveld@gmail.com. Van zodra er weer beschikbaarheid is, nemen we contact met u op. Bedankt voor uw begrip.

Dagbesteding voor mensen met een burn-out

We ontvangen mensen die een burn-out hebben of die na een burn-out weer voorzichtig aan de gang willen. 

Bezig zijn in de buitenlucht, het contact met de dieren en de landelijke omgeving van onze zorgboerderij kunnen bijdragen aan het herstel.  

Bij ons ben je welkom met of zonder coach. Een coach kan je helpen om fysiek in balans te komen. Hij of zij geeft je ook inzicht in de patronen en overtuigingen, die geleid hebben tot een burn-out en leert je welke overtuigingen en gedrag helpen om weer in balans te komen. 

In samenspraak kan je je eigen coach meebrengen. We hebben ook samenwerkingsverbanden met verschillende coaches en indien gewenst, kunnen we een passende coach aan je koppelen.

Indien u interesse heeft in dagbesteding bij vzw het Groeiveld, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar vzwhetgroeiveld@gmail.com.

Intakeformulier Vzwhetgroeiveld 2022
Word – 358,3 KB 659 downloads