Lees vóór het boeken van uw ticket de algemene voorwaarden. Door het boeken van het ticket gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Bij vragen of opmerkingen, gelieve éérst contact met ons op te nemen via vzwhetgroeiveld@gmail.com alvorens uw ticket te boeken.

Algemene voorwaarden kinderactiviteiten, belevingsdagen, evenementen en alle andere activiteiten van vzw zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld:

- Tickets en deelname zijn pas definitief wanneer de betaling voldaan is.
- Bij sommige activiteiten gelden kortingen voor leden. Deze korting geldt enkel voor personen die op hetzelfde adres wonen als de leden.
- Bij annulatie van uw kant worden de kosten van de activiteit niet terugbetaald. Wijzigen van datums is niet mogelijk. Wel mogen tickets worden doorgeven aan anderen, steeds in overleg met vzw het Groeiveld. Gelieve dan tijdig de naam van de vervangende deelnemer(s) en de naam en het telefoonnummer van de ouder(s) door te geven;
- Gelieve bij de boerderijkampjes de naam en leeftijd van uw kind te vermelden;
- Bij voedselallergie/-intolerantie, gelieve zelf aangepaste tussendoortjes en lunchpakket mee te geven. We gaan er steeds van uit dat uw kind zelf aangeeft wat het wel of niet mag eten.
- Gelieve ons op de hoogte te brengen van eventuele emotionele- of gedragsproblemen, fysieke of mentale beperkingen van uw kind, zodat we de juiste begeleiding kunnen voorzien;
- Foto’s, filmpjes e.d. mogen niet worden verspreid zonder toestemming van vzw het Groeiveld;
- Gelieve het ons te melden indien u vzw het Groeiveld GEEN toestemming geeft om foto’s te maken van uzelf of de deelnemer tijdens zijn of haar verblijf op de zorgboerderij en te plaatsen in of op (sociale) media.
- Het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) staat niet toe om (huis)dieren mee te brengen naar de boerderij.

Indien een activiteit volzet is, kan je een e-mail sturen naar vzwhetgroeiveld@gmail.com ,soms komen er nog enkele plaatsjes vrij.